Despre noi

A & B Recuperari Creante este o agentie cu sediul in Mosnita Noua, jud. Timis, specializata in colectarea si recuperarea creantelor comerciale si civile de la rau-platnici pe plan national. Oferind servicii prompte si efective incercam sa intelegem nevoile fiecarui creditor si sa cautam continuu noi solutii pentru a creste procentul de reusite.

O societate de recuperare de creante lucreza pe baza de contract cu persoanele fizice si/sau juridice care pot demonstra cu inscrisuri ca au de recuperat o creanta de la un debitor. Sunt unele societati care percep o taxa de evaluare a cazului, prin care se estimeaza daca se poate sau nu recupera acel debit. Societatea noastra face aceasta evaluare gratis. Prin contractul incheiat se stabileste comisionul de succes pe care il va incasa societatea in cazul recuperarii debitului.

Principiul dupa care ne ghidam este acela de a pune la dispozitie clientilor nostri cele mai bune servicii de colectare si recuperare a creantelor civile si comerciale. Societatea noastra, recupereaza pentru dvs., in conditii legale ori ce fel de datorii intr-un timp cat mai scurt. Prin intermediul serviciilor noastre de recuperare si colectare debite asiguram o imbunatatire reala a activitatii curente a clientilor nostri.

Date de contact

Persoana de contact:
Consilier Juridic Boldor Alina
0744968429
office@abrecuperari.ro

A & B Recuperari Creante SRL

Str. Criciova, Nr. 41
loc. Mosnita Noua
Judetul. Timis
Formular de contact
SC A&B RECUPERARI CREANTE SRL

realizat de DowMedia

Open chat
Aveti intrebari ?